MYPA haastaa sarjakärjen

MYPA haastaa sarjakärjen

Korona-altistusten takia edelliset kolme otteluaan välistä jättänyt MYPA palaa viimein kentille, kun kotiottelussa vastassa on Järvenpään Palloseura, joka on tällä hetkellä 19 pisteellä sarjakärjessä. Isoista pisteistä pelataan, sillä kotijoukkue on tällä hetkellä jumbosijalla kolmella pisteellä, tosin ottelusiirtojen myötä sarjassa vähiten pelejä pelanneena. Kuva: Jaakko Haapala
 
Ainoan tappionsa Atlantikselle sarjassa kärsinyt JäPS on sarjan useiten verkkoja heiluttanut joukkue ja plakkarissa onkin jo 24 osumaa. Eniten tolppien väliin palloa on laittanut myllykoskelaistenkin väreissä nähty Aleksi Ristola, jonka toimesta vierailija on päässyt juhlimaan jo kuudesti. Vahvaa tulitukea tarjoaa Miro Schwalenstöcker, jonka lapikkaasta on irronnut viisi maalia. Toki tuloksellisesti myös alakerta on ollut haavoittuvainen, sillä järvenpääläiset ovat kaivaneet pallon repustaan 13 kertaa, mikä on yhden kerran enemmän kuin MYPAlla. 
Joukkueet ovat edellisen kerran kohdanneet MYPAn Kakkosen kaudella 2018, jolloin MYPA hävisi molemmat kohtaamiset. Ensin kotona varmalta vaikuttanut johto suli lukemiin 4-5 ja vieraissa totaalisen romahtamisen myötä JäPS takoi taululle tylyt 7-1 lukemat. 
 
Kotijoukkue lähtee kuten yllä jo mainittiin sarjan viimeiseltä sijalta. Maalinteko on tuottanut tuskaa, eikä osumia ole kertynyt neljää enempää, mutta myös puolustuspelaaminen on tökkinyt. Viimeisin peli on päivälleen kuukausi sitten pelattu PEPO-peli vieraissa, minkä jälkeen ottelusiirrot toistensa jälkeen ovat olleet riesana. Lappeenrannassa peli päättyi tappioon lukemin 2-0. Positiivista pelaajarintamalla kuitenkin on, sillä heinäkuuhun päästyä on jo moni asepalvelusta suorittanut pelaaja vapautunut käyttöön. 
 

Päävalmentaja Marko Honkanen avasi MYPAn kokoonpanoa sekä valmistautumista otteluun: 

 
- Pitkä pelitauko takana, Lappeenrannassa pelattiin heikko peli mutta sen jälkeen harjoituksissa on ollut joka pelaajalta selkeä tasonnosto. Koronatartunnoilta onneksi vältyttiin altistumisista huolimatta. Juteltiin pitkä tovi jätkien kanssa viikko sitten ja uskon, että nyt saadaan kentälle taisteleva joukkue. Ahmed Said Ahmed on poissa armeijan takia ja Tomi Räikkönen henkilökohtaisista syistä. Nyt on ensimmäistä kertaa niin paljon pelaajia, että osa ei mahdu kokoonpanoon ja huomenna kokoonpanossa ovat ne, jotka ovat näkyneet myös reenikentillä.
 
- JäPS on kova, erittäin fyysinen joukkue ja liikuttaa palloa hyvin, hyökkää tosi vaarallisesti. Pyritään puolustamaan tiiviisti ja jokaisen tarvitsee onnistua, että sarjakärki kaatuu. Uskon, että mukana on taisteleva joukkue ja toivottavasti sarjakärki kaatuu, "Mano" jatkoi.
 
Ottelu MYPAn ja JäPSin välillä alkaa KSOY Stadionilla kello 18.30. Tervetuloa kannustamaan kotijoukkue voittoon! 
 
Creature AD 
Mainostoimisto Creature AD on luova ja joustava mainostoimisto. Projektimme toteutamme aina yhteistyössä asiakkaan kanssa ja pidämme asiakkaan ajan tasalla. Haluamme tarjota asiakkaillemme luotettavan, helppokäyttöisen ja ennen kaikkea laadukkaan yhteistyön. Jos sinulla on tarve uudistaa kotisivut, verkkokauppa tai haluat kasvattaa digimarkkinoinnilla yrityksesi liikevaihtoa? 
Ota rohkeasti yhteyttä! Lisätietoja: creaturead.fi