Jukka Karjalainen: ”Olisimme ansainneet paljon enemmän”

Jukka Karjalainen: ”Olisimme ansainneet paljon enemmän”

MYPA:n päävalmentaja Jukka Karjalainen oli harmissaan, kun parempi joukkue kentällä ei saanut palkintoa pelistään lauantaina.
 
EIF vei pisteet KSOY Stadionilta selkein 3-0-voittolukemin, mutta peli ei todellakaan ollut mitään vieraiden dominointia. MYPA pelasi ajoittain erinomaista jalkapalloa ja loi useita erinomaisia maalipaikkoja.
 
- Olen turhautunut. Usein ei pääse sanomaan, että olimme parempi joukkue kentällä, mutta tänään olimme paljon parempi joukkue. Olisimme ansainneet paljon enemmän. Tämä on jalkapalloa. Olemme pelanneet pelejä, joissa olemme saaneet pisteitä, vaikka olemme olleet heikompi joukkue. Nyt olimme parempi, emmekä saaneet pisteitä, se on turhauttavaa. Meillä on kuitenkin vielä 14 peliä pelaamatta. Pelissä oli paljon hyviä asioita tänään, otetaan ne mukaan ja jatketaan töitä, Karjalainen toteaa.
 
Karjalainen oli muokannut hieman pelisysteemiä vieraiden vahvuuksia vastaan. Kaarel Usta oli muun muassa siirretty pyörittämään peliä kentän sydämeen.
 
- Emme nyt yrittäneet yllättää vastustajaa, mutta halusimme Ustan keskikentälle. Hän on nopea ja heillä on paljon hyviä keskikenttämiehiä. Halusimme sinne kaksi pelaajaa, ketkä voivat kilpailla heidän kanssa, saada palloja ja sitä kautta vastahyökätä, Karjalainen valottaa pelisuunnitelmaansa.
 
MYPA:n pelit jatkuvat lauantaina 13.7. Porissa, jolloin vastaan asettuu MuSa.