Kauden 2020 kapteenisto valittu

Kauden 2020 kapteenisto valittu

 

MYPAn kauden 2020 kapteenisto on valittu. Kapteeniston punapaitojen osalta tulevana lauantaina alkavalla kaudella muodostavat Juuso Laitinen apunaan Tomas Turunen sekä Samuel Lindeman.

Juuso Laitinen on kokenut 30-vuotias keskuspuolustaja, joka siirtyi myllykoskelaisriveihin kaudelle 2020 yksivuotisella sopimuksella. Kotkalaislähtöisellä Laitisella on allaan pelejä niin Ykkösestä, Veikkausliigasta kuin Viron Meistrliigasta. Laitinen tuo kokemuksellaan johtajuutta ja kovaotteisuutta MYPAn alakertaan. 

Kauden avausta Laitinen odottaa muun joukkueen tapaan odottavin tunnelmin ilman ylimääräistä jännitystä. 

- Vaikka MP-ottelun tulos ei ollut sitä mitä halusimme, pelissämme oli nähtävissä paljon hyviä merkkejä. Haluamme näyttää epäilijöille, että pystymme voittamaan. Joukkueessa on hyvä sähinä päällä, ja kaikki odottavat lauantaita, kun ensimmäinen virallinen ottelu pitkästä aikaa koittaa. 

Myllykoskelaisyleisölle edelliskausilta tutut Turunen ja Lindeman muodostavat yhdessä Laitisen kanssa kapteeniston, joka lähtee johdattamaan MYPAa kohti Ykkösen sarjaotteluita. MYPAn kauden avaus potkaistaan käyntiin KSOY Stadionilla lauantaina 4.7.2020 klo 17.00 alkaen, kun vastaan matkustaa yksi sarjan ennakkosuosikkeihin lukeutuva AC Oulu. 

Tervetuloa!