Kohti toiseksi viimeistä kotiottelua

Kohti toiseksi viimeistä kotiottelua

Kuva: Rauni Pakkala

 

MYPAn toiseksi viimeinen kotiottelu pelataan huomenna lauantaina 10.10. kello 17.00. Vastustajaksi Myllykosken KSOY Stadionille saapuu Gnistan Helsingin Oulunkylästä. Joukkueet kohtasivat edellisen kerran elokuun puolessa välissä Helsingissä. Ottelu päättyi silloin Gnistanin voittoon lukemin 3-2. 

 

Punavalkoisten kokoonpano on hieman muuttunut MuSa -ottelusta. Arjan Goljahanpoorin kausi on valitettavasti ohi, Benjamin Niveri, Jussi-Pekka Rämä ja Joakim Lindberg ovat kaikki loukkaantuneina. Tommi Roponen on pystynyt harjoittelemaan joukkueen mukana.

 

Joukkuetta on tänään täydennetty kolmella KJP:n B-juniorilla: Sasu Hernesniemellä, Väinö Hietalalla ja Arttu Jormakalla. He kaikki ovat huomisessa ottelussa kokoonpanossa. HIFK:stä vahvistukseksi saadaan Lim Seunghyun, ja loistavia torjuntoja ottanut Tomas Turunen nähdään vartioimassa maalia totuttuun tapaan.  

 

MYPAn edellisessä kotipelissä tilanteita saatiin luotua, mutta viimeistely jäi uupumaan. 

- Tavoitteena meillä on saada itseluottamusta maalintekoon ja häirittyä Gnistanin pallonhallintaa aktiivisella prässillä. Jokaisesta pelaajasta huokuu taistelutahto. Jätkät eivät ole missään nimessä luovuttaneet, kommentoi MYPAn päävalmentaja Marko Honkanen.  

 

MYPA-GNISTAN 10.10.2020 kello 17.00 

Kymenlaakson Sähkö Stadion

Tervetuloa kannustamaan MYPA voittoon!

 

Liput otteluun https://www.lippu.fi/

Infoa ottelutapahtumasta:

http://mypa.fi/ottelut/ottelutapahtuma-info

 

Ottelun näyttää Elisa Viihde