MuSa saapuu testaamaan MYPAn pelivireen

MuSa saapuu testaamaan MYPAn pelivireen

Suomen Cup jatkuu MYPAn osalta sunnuntaina 2.2.2020, kun MuSa Porista saapuu testaamaan punavalkoisten iskukyvyn. Ottelu pelataan Arto Tolsa-areenalla Kotkassa kello 14 alkaen.

MYPAn cup-taival käynnistyi viime viikolla MP:n vieraana Mikkelissä. Pisteitä Urpolan tekonurmelta ei kotiin viemisiksi tarttunut, sillä MP maalaili ulosajon ja rangaistuslaukausten sävyttämässä ottelussa tulostaululle numerot 5-1. Päävalmentaja Ilkka Mäkelän mukaan MP-peli oli erikoinen, mutta hyvä oppintunti itse kullekin ja peli tasamiehistöillä näytti tässä vaiheessa kautta hyvältä.

MYPA-leirissä katseet on käännetty jo kohti tulevan sunnuntain koitosta. Takapakkia otteluun valmistatumisessa ovat Mäkelän mukaan tuoneet muutamat loukkaantumishuolet, mutta toteaa samaan hengenvetoon MYPAn saavan jalkeille iskukykyisen nipun. Testipelaajan, kaksi maalia harjoituspelissä JÄPS:ä vastaan iskeneen Edmundo Robinsonin peliluvan odotetaan astuvan voimaan viikonlopuksi.

- Jari Hassel ei ole pelikuntoinen MP-pelissä sattuneen jalkavamman vuoksi, ja Tommi Roposella puolestaan on diagnosoitu polvivamma, joka pitänee miehen sivussa pelikentiltä pitkään. Positiivista on kuitenkin se, että Robinson saataneen kokoonpanoon sunnuntaina. Meidän puoleltamme hänen sopimustekniset asiansa ovat kunnossa, Mäkelä toteaa.

Mäkelän mukaan MYPA lähtee sunnuntain otteluun rakentamaan omaa peliään puolustuksen kautta. Niin ikään ensimmäisen Suomen cupin ottelunsa hävinneen MuSan iskun paikat ovat valmennusjohdon ja pelaajien tiedossa.

- MP-peli meni osaltamme sekaisin ulosajon myötä. Kun pelaa suurimman osan ottelusta yhden miehen vajaalla, alkaa kuntotasokin loppua kohden ymmärrettävästi pettää. Sunnuntain vastustajan MuSan pelitavassa on nähtävissä vaarallisia elementtejä. Ottelun voittaaksemme meidän täytyy löytää oikeat aukot heidän puolustuksensa murtamiseen.

 

MYPA-MuSa, 2.2.2020 klo 14, Arto Tolsa-areena, Kotka 

Liput 10€/ Mypan kausikortilla vapaa pääsy.

Tervetuloa kannustamaan MYPA voittoon!