Myöhäinen tasoitus kismitti Karjalaista - vieraspiste saattaa kirkastua myöhemmin

Myöhäinen tasoitus kismitti Karjalaista - vieraspiste saattaa kirkastua myöhemmin

MYPA koki kovia AC Oulua vastaan lauantaina pelatun vieraspelin loppuhetkillä. MYPA johti ottelua Rony Huhtalan seitsemännen minuutin rangaistuspotkumaalilla aina lisäajalle saakka, kunnes AC Oulu tasoitti pelin 1-1:een aivan viime hetkillä.
 
Kolme pistettä oli tällä kertaa enemmän kuin lähellä. Voiton karkaaminen harmitti MYPA:n päävalmentajaa Jukka Karjalaista.
 
- Harmittaa tietysti tosi paljon, että yliajalla menetetään kaksi pistettä. Meiltä äärimmäisen hyvä taistelu. Minusta puolustimme aika hyvin, mutta olihan se pelitapahtumiin nähden varmaan ihan ansaittu tasoitus Oululle. Sillä tavalla pitää katsoa vähän isommassa kuvassa, Karjalainen sanoi.
 
- Pitää muistaa taas sekin, että on ollut toisinkin päin tilanteita, että me olemme tehneet sitten sen yliaikamaalin.
 
Pelin jälkeen luotsin päällimmäisenä tuntemuksena oli vahvasti se, että MYPA menetti kaksi pistettä. Karjalainen kuitenkin muistutti, että Oulusta hankittu piste voi olla vielä se ratkaiseva pinna säilymistaistossa.
 
Tasapelin myötä MYPA nousi pois jumbosijalta ja on pisteen ensi viikolla KSOY Stadionille vieraaksi saapuvaa TPV:tä edellä. Jumbokohtaamisessa on siis hurjat panokset.
 
- Se saattaa olla loppua kohden aika arvokas piste. Se tarkoittaa sitä, että pelaamme TPV:tä vastaan ensi viikolla, ja siitä täydet pisteet, niin homma on hoidettu, Karjalainen totesi.
 
Väite pitää kutinsa. Jos MYPA voittaa TPV:n, se varmistaa sarjapaikkansa Ykkösessä kaudeksi 2020. Samalla TPV:n putoaminen varmistuisi.