MYPA JA SEXYPÖXYT HAKEVAT JATKOPAIKKAA REGIONS' CUPISSA

MYPA JA SEXYPÖXYT HAKEVAT JATKOPAIKKAA REGIONS' CUPISSA

MYPA saa Regions' Cupin 4.kierroksella vieraita Espoosta. Uudenmaan piirin Kolmosta pelaava SexyPöxyt saapuu mittelemään jatkopaikasta Kymenlaakson sähkö stadionille keskiviikkona 24.5. Ottelu alkaa klo 19.30!

Regions' Cupissa MYPA on tähän mennessä raivannut tieltään 2.kierroksella heinolalaisen Union Plaanin (7-1) ja 3.kierroksella karhulalaisen PeKa:n (1-3). Sarjaotteluissakaan tappiota ei ole vielä koettu, joten joukkueen voi sanoa olevan hyvällä tiellä.

Suuria kokoonpanohuoliakaan päävalmentaja Jukka Karjalaisella ei ole. Poissa ovat pelikieltoaan kärsivä Heikki Pulkkinen sekä työharjoittelussa ulkomailla oleva Miro Paajanen. Maalivahtiosasto sen sijaan saa cup-peliin täydennystä, kun Miika Korpela palaa joukkueen vahvuuteen.

Poissaolot eivät  joukkuetta merkittävästi heikennä. Joonas Tiihonen on kantanut tyylikkäästi kapteenin vastuun Pulkkisen poissaollessa. Yksi MYPA:n vahvan alkukauden kulmakivistä on ollut toimiva keskikentän kolmikko Tiihonen-Niko Roitto-Samuel Lindeman. Puolustuslinjassa Benjamin Niveri ja Paavo Kujala voidaan niin ikään lukea alkukauden onnistujiin. Merkille kannattaa myös laittaa avausmaalinsa Kolmosessa tehnyt Arttu Huovila. Onnistuminen tekee varmasti nuoren miehen itseluottamukselle hyvää ja tuo lisää leveyttä MYPA:n hyökkäysosastolle.

Vieraaksi saapuva SexyPöxyt on edennyt 4.kierroksella kaatamalla 2.kierroksella Mäntsälän Urheilijat (6-0) sekä 3.kierroksella paikallisvastustaja EBK:n (0-1). Joukkueen tehokkain maalintekijä cup-peleissä on ollut Markus Uusimäki, joka latoi Mäntsälää vastaan hattutempun.

Uudenmaan piirin lohko 2:ssa Sexy Pöxyt on tällä hetkellä sijalla 9. Neljästä pelaamastaan ottelusta saldona on kolme tasapeliä ja yksi tappio. Maaleja on syntynyt cup-pelejä nihkeämmin, kaksi kappaletta.

SexyPöxyjen riveistä löytyy Veikkausliigakokemustakin. KuPS:a kaudet 2004-2006 ja VPS:ää kaudella 2007 edustanut puolustaja Olli-Pekka Itälä pelaa toista kauttaan espoolaisten puolustuslinjassa.