MYPA jatkaa pistejahtia lauantaina Pietarsaaressa

MYPA jatkaa pistejahtia lauantaina Pietarsaaressa

MYPA:n kiireinen otteluviikko jatkuu lauantaina, kun joukkue matkaa Pietarsaareen FF Jaron vieraaksi.

Henkisesti raskaiden viime viikkojen jälkeen MYPA pääsee Jaro-otteluun positiivisista lähtökohdista, kun kuuden ottelun tappioputki katkesi maanantain 2-2-tasapeliin sarjakakkosen TPS:n vieraana. Nousu kahden maalin tappioasemasta toi joukkueelle aimo annoksen kaivattua itseluottamusta.

- Olihan se äärimmäisen tärkeä piste.  On ne lähtökohdat aivan erilaiset kuin silloin, kun tulee tappioita tappioiden perään, päävalmentaja Jukka Karjalainen muistuttaa.

Kahden ottelun viikko tarjoaa myös kaksi kovaa vastustajaa, sillä Jaro on Hakan ja TPS:n jälkeen kolmantena Ykkösessä.

- Jaro on äärimmäisen kova joukkue. Lähti kauteen kamppailemaan noususta. Nyt ovat vähän jääneet junasta, mutta tuskin ovat vielä luovuttaneet.

Jaro pääsee lauantain otteluun hieman pidempään levänneenä, sillä edellinen peli oli viime lauantain 4-1-kotivoitto EIF:stä. Tällä hetkellä kahdeksan pisteen päässä Veikkausliigan karsijan paikasta oleva Jaro on kotikentällään hävinnyt vain Hakalle ja TPS:lle.

- Äärimmäisen paljon yksilötaitoa siellä on. Kotikentällä he ovat olleet kovia, Karjalainen toteaa.

Lauantain kohtaaminen on Jaron ja MYPA:n kolmas tämän kauden Ykkösessä. Toukokuun alussa Jaro vei kotonaan voiton lukemin 3-0 ja juhannuksen jälkeen Myllykoskella vierailija latoi taululle tylyt 0-5-lukemat. Kolmanteen kohtaamiseen valmistautuessa ei ole kuitenkaan muisteltu menneitä.

- Jaro oli niissä selvästi parempi joukkue ja meillä on ollut isoja vaikeuksia heitä vastaan. Mutta ei me palata niihin peleihin vaan mennään viikko ja peli kerrallaan ja pyritään koko ajan parantamaan omaa peliämme. Sitä kautta ne tulokset tulee, ei me murehdita menneitä, Karjalainen linjaa.

Maanantain TPS-peli ei tuonut murheita loukkaantumisrintamalla, joten kaikki Turussa käytettävissä olleet pelaajat ovat valmiita myös lauantain otteluun. Tappioputken katkeamisen jälkeen lauantaina tavoitteena on paluu voittojen tielle.

- Joka peliin lähdetään hakemaan kolmea pistettä, se on ihan selvä, Karjalainen päättää.

FF Jaro – MYPA lauantaina 24.8. klo 17.00 Pietarsaaren keskuskentällä. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Elisa Viihteessä.