MYPA kohtaa kotistadionillaan MuSan!

MYPA kohtaa kotistadionillaan MuSan!

Kuva: Rauni Pakkala

 

MYPA saa huomenna sunnuntaina 4.10. Porista vieraita, kun Musan Salama saapuu KSOY Stadionille. Ottelu potkaistaan käyntiin kello 17.00. MuSalla on allaan kaksi tasapeliä, ja se on sarjassa kuudentena. MYPAlla on takanaan häviö KTP:tä vastaan ja tasapeli FF Jaron kanssa. 

 

Punavalkoisten sairastupa alkaa tyhjentyä mukavasti ja penkkirivistöön saadaan lisää täydennystä. Jari Hassel on myös kärsinyt pelikieltonsa ja on mukana huomisessa pelissä.  Keskiviikon KTP pelistä lähdetään hakemaan toisen jakson hyvää prässäystä. Joukkueet kohtasivat edellisen kerran 10.8. Porissa. Silloin MuSa voitti reilusti 4-1. 

 

-Vastaan tulee fyysinen joukkue, jonka erikoistilanteet ovat vaarallisia. He pelaavat suoraviivaisesti ylöspäin ja juoksevat paljon pystyyn. Meidän täytyy yrittää estää niiden pystyjuoksuja ja -syöttöjä, kommentoi MYPAn päävalmentaja Marko Honkanen.


 

MYPA lähtee alusta asti eliminoimaan kovalla prässillä MuSan hyökkäyksiä, jotta he eivät pääse punavalkoisten puolustuslinjan taakse. Puolustuksen täytyy olla todella hereillä ja pitää välit pieninä sekä estää MuSan erikoistilanteet. 

 

Yleisön kannattaa kiinnittää huomiota erityisesti keskikentällä pelaavaan Joakim Lindbergiin, joka pelasi hyvin edellisessä pelissä.

 

Tervetuloa kannustamaan MYPA voittoon!

 

MYPA- MuSa 4.10.2020 kello 17.00

Kymenlaakson Sähkö Stadion

Liput otteluun https://www.lippu.fi/

Infoa ottelutapahtumasta: www.mypa.fi/ottelut/ottelutapahtuma-info

 

Ottelun näyttää Elisa Viihde