MYPA kohtaa lauantaina PeKan

MYPA kohtaa lauantaina PeKan

Kuva: MYPA / Jaakko Haapala

 

MYPAn edustusjoukkue jatkaa harjoitusotteluitaan tulevaa kakkosen kautta varten. Lauantaina vastaan asettuu Karhulan Peli-Karhut. Ottelu on kevään harjoituskauden kolmas ottelu jossa MYPA hakee vielä ensimmäistä voittoaan. Alla päävalmentaja Marko Honkasen kommentit mitä KTP tappiosta tulee parantaa ja millä eväillä MYPA kaivaa voiton Peli-Karhuista. 

 

''KTP pelissä ei pystytty pelaamaan omaa peliä mutta silti pääsimme maalipaikoille ihan kelvollisesti. Huolellisuutta syöttelyyn ja heittäytymistä peliin pitäisi vielä saada enemmän seuraaviin otteluihin. 

 

Joukkueen ilme on samanlainen mitä se on ollut tammikuusta lähtien, eli joukkuehenki ja pelaajaharjoittelu on todella hyvää.

 

Topparia etsitään vielä aktiivisesti. Verkot on vesissä ja katsomme tarjontaa.

Peli-Karhujen peliin ollaan valmistauduttu katsomalla heidän edellisen matsin videoklippejä ja otettu oppia miten PeKa avaa ja hyökkää.

Peli-Karhut voitetaan siten, että päästään hyökkäämään enemmän kontrolloidusti. Viime ottelu oli vastahyökkäyspeli, mutta haluamme päästä hyökkäämään koko joukkueena enemmän.''

 
 
PeKa-MYPA harjoitusottelu lauantaina 27.2. kello 14:00 Kotkan Arto Tolsa Areenalla. Ottelu pelataan ilman yleisöä koronarajoitusten vuoksi. 
 
Peli on nähtävissä KARPOT-TV:n kautta https://www.youtube.com/watch?v=ycHnb5cF5_E