MYPA kohtaa tiistaina PeKan Kymenlaakson paikalliskamppailussa

MYPA kohtaa tiistaina PeKan Kymenlaakson paikalliskamppailussa

Kuva: Repa Räikkönen

Menossa mukana Mainostoimisto Creature AD

Kuva: Repa Räikkönen

MYPA jatkaa säilymiskamppailuaan Kakkosessa tiistaina 7.9., kun vastaan asettuu vierasottelussa tasapisteissä A-lohkossa oleva Peli-Karhut. Kymenlaakson Derbyn ensimmäinen osa potkaistaan käyntiin Arto Tolsa Areenalla Kotkassa klo 18.30.

MYPA lähtee otteluun allaan 4-0 tappio PKKU:ta vastaan ja kauden vierasottelut ovat muutenkin sujuneet heikosti. Kauden seitsemästä vierasottelusta joukkue on onnistunut hankkimaan ainoastaan kolme pistettä, kun elokuun alussa KäPa kaatui Kumpulan tekonurmella 2-3.

Myös PeKan vire on edellisten kierrosten aikana ollut alavireinen. Viimeisestä neljästä ottelusta PeKa on kerännyt vain yhden pisteen kotipelistä Atlantista vastaan. Siirtoikkunan mentyä umpeen syyskuun alussa, ei FC KTP:stä voi enää farmisopimuksen puitteissa siirtyä aikuispelaajia PeKaa vahvistamaan. Juniori-ikäisten liigajoukkueen pelaajien esiintyminen PeKassa on mahdollista myös loppukauden ajan. Viime kauden jälkeen MYPAsta siirtyi PeKaan kapteeni Juuso Laitinen, sekä edelliset kolme kautta MYPAn maalia vartioinut Tomas Turunen.

Huomenna vastaan tulee viime aikoina 3-4-3 ryhmityksellä pelaava joukkue, jonka vahvaa puolustuslinjaa johtaa Juuso Laitinen. PeKa pyrkii pelaamaan maata pitkin ja pallollisen pelaamisen lisäksi pyrimme saamaan myös PeKan laitapelaamisen kuriin, analysoi päävalmentaja Marko Honkanen tiistain ottelun vastustajaa.

PKKU ottelussa olimme etenkin jaksojen alussa huonoja ja lisäksi joukkueen taisteluilmeen tulee parantua selvästi. Joukkueen terveystilanteeseen ei PKKU pelin jälkeen ole tullut muutoksia, eli koko loppukauden sivussa olevan Valtteri Kangasniemen lisäksi myös MiPK ottelussa nilkkansa loukannut Olli Kähkönen on poissa kokoonapanosta. Lisäksi Oskari Pasanen on sivussa koulukiireiden vuoksi, kommentoi Honkanen MYPAn tilannetta ennen Kymenlaakson Derbyä.

Ottelu nähtävissä myös KARPOT-TV:n Youtube-kanavalla https://youtu.be/E7G3EEMjyos

 

Creature AD

Mainostoimisto Creature AD. on luova ja joustava mainostoimisto. Projektimme toteutamme aina yhteistyössä asiakkaan kanssa ja pidämme asiakkaan ajan tasalla. Haluamme tarjota asiakkaillemme luotettavan, helppokäyttöisen ja ennen kaikkea laadukkaan yhteistyön. Jos sinulla on tarve uudistaa kotisivut, verkkokauppa tai haluat kasvattaa digimarkkinoinnilla yrityksesi liikevaihtoa?

Ota rohkeasti yhteyttä!

Lisätietoja: creaturead.fi