MYPA valmis yllättämään sarjakärjen perjantaina

MYPA valmis yllättämään sarjakärjen perjantaina

MYPA jatkaa kamppailuaan Ykkösessä perjantaina KSOY Stadionilla, kun vieraaksi saapuu sarjan kärjessä selvällä erolla keikkuva Haka.
 
Haka porskuttaa sarjakärjessä edelleen tappioitta. Joukkueitten kohtaaminen Valkeakoskella keväällä päättyi isäntien 2-0-voittoon.
 
- Haka teki kaksi maalia ja oli tuolloin parempi. Sen jälkeen on kuitenkin tapahtunut paljon ja emme me oikeastaan ole tuota kohtaamista miettineet lainkaan, MYPA:n päävalmentaja Jukka Karjalainen sanoo.
 
- Ajatukset ovat olleet kokonaan siinä miten edellisessä ottelussa esiinnyimme ja miten siitä pystytään parantamaan.
 
Vahvoja otteita läpi kauden esittänyt Haka on toki kova haaste, mutta MYPA-leirissä haaste nähdään pelkästään positiivisena.
 
- Emme me mieti tätä sellaisena otteluna, josta pisteitä on vaikea tai mahdoton saada. Käännämme asiaan mieluummin ihan toisin päin – vastassa on tappioitta edelleen oleva sarjakärki ja tämähän on juuri sellainen ottelu, jonka kaikki nimenomaan haluavat voittaa, Karjalainen maalailee.
 
- Meidän kannaltamme sarjatilanne ei tietysti ole helppo, mutta tilanteet voivat muuttua nopeastikin. Kymmenen peliä on jäljellä ja 30 pistettä jaossa, jokaisesta niistä lähdetään taistelemaan.
 
MYPA:n riveissä nähdään mitä todennäköisimmin uutena kasvona KPV:sta lainalle saapunut Viron maajoukkueessakin esiintynyt laitahyökkääjä Maksim Gussev (lue lisää).
 
- Kentällä on paras joukkue minkä jalkeille saamme. Gussev on todennäköisesti mukana, näyttäisi siltä että paperiasiat saadaan ajoissa kuntoon.
 
”Paras joukkue” ei kuitenkaan tarkoita täyttä miehistöä. Edellisessä TPV-ottelussa tuli kolhuja ja tämä näkyy myös kokoonpanossa perjantaina.
 
- Tomas Turunen on perjantaina penkillä. Hänellä ei ole mitään vakavaa, mutta emme lähde ottamaan riskejä ja Miika Korpela aloittaa maalilla, Karjalainen kertoo.
 
- Benjamin Niveri ja Heikki Pulkkinen ovat kumpikin sivussa.
 
Karjalainen heittää haasteen myös kotiyleisölle perjantaiksi.
 
- Tässä tilanteessa ja tällaisessa ottelussa kotiyleisön tuki on ihan ensiarvoisen tärkeää. Toivottavasti sitä perjantaina saamme ja pystymme vastaavasti sitten antamaan myös takaisin kannattajille.
 
MYPA-Haka perjantaina 9.8. kello 18.30 KSOY Stadionilla.