MYPAlle kolme sopimusta lisää

MYPAlle kolme sopimusta lisää

MYPA on solminut kolme pelaajasopimusta lisää. Maalivahti Miika Korpela jatkaa MYPAssa. Hyökkääjät Rony Huhtala ja Tomi Saarelma liittyvät punavalkoisiin tämän kauden kattavalla sopimuksella.

Korpela on tuttu maalivahti MYPA-faneille. Korpela pelasi upean kauden Kolmosessa vuonna 2017, jolloin mies valittiin myös piirin parhaaksi pelipaikallaan. Viime kausi keskeytyi ennen kuin se kerkesi kunnolla alkaa loukkaantumiseen. Nyt mies on kuntoutunut ja harjoitellut jo tovin MYPAn edustusjoukkueen mukana.


Hyökkääjä Rony Huhtala liittyy MYPAan HJK:n organisaatiosta. Joensuusta lähtöisin oleva vuonna 1998-syntynyt nopea hyökkääjä on HJK:n lisäksi edustanut Jippoa ja FC Honkaa. Oman ikäluokkansa maajoukkueessakin pelannut nuorukainen pelasi MYPAn riveissä harjoitusottelussa MP:a vastaan, jossa mies paukutti kaksi maalia pelin päättyessä 2-2.


Laitapelaajana viihtyvä Tomi Saarelma on viimeksi kuulunut TPS:n organisaatioon. Vuonna 1988 syntynyt Saarelma on luonut uransa lähinnä ulkomailla. Vuonna 2005 Saarelma liittyi Englannin suurseura Chelsea FC:n nuorisoakatemiaan. Reilun kahden vuoden jälkeen mies palasi Suomeen ja teki KTP:n paidassa Veikkausliigadebyyttinsä vuonna 2008. Jo seuraavalla kaudella mies siirtyi jo Saksaan, jonka jälkeen hän on pelannut myös Virossa ja Sveitsissä. Saarelmalla on myös vyöllään nuorten maaotteluita.