NOUSIJA RATKAISTAAN TAMPEREELLA

NOUSIJA RATKAISTAAN TAMPEREELLA

Edessä on kauden viimeinen ottelu ja se pelataan Tampereella Tammelan stadionilla. TPV:n ja MYPAn välinen Ykkösen nousukarsinnan toinen osaottelu starttaa lauantaina 13.10 klo 15.00.

TPV:llä on otteluun lähdettäessä pieni etu, kun Tomi Ylinen laukoi tamperelaisille karsinnan avausottelussa vierasmaalin. Kaan Kovasen maali ja Tomas Turusen erinomaiset torjunnat pitivät kuitenkin huolen siitä, että MYPA on vielä vahvasti mukana taistelussa noususta Ykköseen kaudeksi 2019.

MYPAn päävalmentaja Jukka Karjalainen asettaa ennakkosuosikin paineita TPV:n harteille, mutta muistuttaa samalla oman joukkueensa vahvuuksista ja ennen kaikkea sitkeydestä, jota MYPA on tällä kaudella monesti osoittanut.

-Fakta on että ensimmäisen osaottelun myötä TPV lähtee suosikkina otteluun. Mutta samankaltaisia pelejä olemme pelanneet koko kauden. Olemme osoittaneet että pystymme hakemaan isoja tuloksia ketä vastaan tahansa.

Ensimmäinen osaottelu toi MYPAn kannalta ikävää jobinpostia kun Jussi-Pekka Rämä jouduttiin vaihtamaan jo ottelun alussa loukkaantumisen takia pois kentältä. Loukkaantuminen estää valitettavasti Rämän pelaamisen toisessa osaottelussa. Kolhuja niin ikään kärsineen kapteeni Heikki Pulkkisen pelaaminen sen sijaan ratkeaa vasta pelipäivänä.

Joukkueen tueksi Tampereelle on saapumassa ainakin kahden bussillisen verran kannattajia, joten Ykköseen nousun ratkaiseva ottelu tarjoaa Tammelan stadionilla jännitystä ja tunnelmaa takuuvarmasti.