Pääsiäisen kuulumisia!

Pääsiäisen kuulumisia!

Tässä ikävässä poikkeustilanteessa pelaajat joutuvat harjoittelemaan itsenäisesti, eikä joukkuepelaamista pysty kehittämään.

Päävalmentaja Ilkka Mäkelä sekä viime kauden kapteenina toiminut Tomas Turunen ovat kaikesta huolimatta positiivisilla mielin lähdössä kauteen.

- Tämä on nyt neljäs viikko, kun pelaajat harjoittelevat itsenäisesti heille annettujen fyysisten ohjeiden mukaan. Kauden alussa ratkaisevaa on se, kuinka vakavasti pelaajat ovat ottaneet tämän poikkeustilanteen ja kuinka tunnollisesti he harjoittelevat. Tämä tilanne vaatii pelaajilta huomattavasti enemmän vastuuntuntoa. Joukkueharjoittelu olisi toki tärkeää, mutta se on tällä hetkellä mahdotonta. Lohduttava ajatus on kuitenki se, että muutkin joukkueet ovat samassa tilanteessa ja nyt pelaajilla on aikaa valmistautua kauden alkuun ja vahvistaa omia vahvuuksiaan, kertoo päävalmentaja Ilkka Mäkelä.

Viime kauden kapteeni Tomas Turunen kertoo, että on omasta mielestä paremmassa kunnossa, kuin koskaan. Hyvien ilmojen myötä pystyy harjoitella ulkona ja kehittää itseään.

- Ehdimme harjoitella kuitenkin joukkueena ennen kauden alkua ja olen lähdössä kauteen luottavaisin mielin, kertoo Tomas.