Pistejahtiin kauden ensimmäisessä Kymenlaakson derbyssä

Pistejahtiin kauden ensimmäisessä Kymenlaakson derbyssä

Kauden 2020 ensimmäinen Kymenlaakson derby pelataan lauantaina 15.2.2020, kun MYPA saa kotiottelussaan vastaansa kotikentällään pelaavan KTP:n Arto Tolsa Areenalla Kotkassa. Ottelu potkaistaan käyntiin klo 14.

MYPAn pistetili Suomen Cupissa on kolmen ottelun jälkeen edelleen avaamatta. Takana on cupin avauspeliä MP:tä vastaan rökälenumeroin hävityn ottelun lisäksi kaksi niukkaa tappiota, jotka ovat luonnollisesti laittaneet päävalmentaja Ilkka Mäkelän mietteliääksi. Hän ennustaakin lauantain ottelusta tiukkaa puhdetta.

- KTP on hyvä joukkue, ja heidän monet osa-alueensa vaikuttavat olevan kunnossa jo tässä vaiheessa kautta. He pystyvät luomaan vaarallisia tilanteita, joten puolustuksemme pitää olla tarkkana. Lauantaille on odotettavissa kosteaa ja viileää pelisäätä, joten pallo liikkunee isolla kentällä vauhdikkaasti, Mäkelä ennakoi.

MYPAn kokoonpanoon palaa lauantaina kaksi odotettua lisäystä, kun keskikentän moottorit Samuel Lindeman ja Jari Hassel liittyvät jälleen joukkueen vahvuuteen. Edmundo Robinsonin pelikunto puolestaan on pienoinen kysymysmerkki hänen saatuaan lievää osumaa viime viikon ottelussa Tammisaaressa. Mäkelä vihjaisee lisäksi mahdollisesta kotimaan kentillä esiintyneestä vahvistuksesta lauantain ottelua silmällä pitäen.

 

MYPA-KTP, 15.2.2020 klo 14, Arto Tolsa Areena, Kotka

Liput 10€/ MYPAn kausikortilla vapaa pääsy.

Tervetuloa nauttimaan derbytunnelmasta ja kannustamaan MYPA voittoon!