Uudet miehet vahvasti sisään joukkueeseen: ”Olen tyytyväinen esityksiin”

Uudet miehet vahvasti sisään joukkueeseen: ”Olen tyytyväinen esityksiin”

MuSa ratkaisi lauantaisen Ykkösen ottelun edukseen erikoistilanteilla. 4-0-voiton MYPA:sta ottaneiden porilaisten kolme ensimmäistä maalia syntyivät vapaapotkuista.
 
- Niihin erikoistilanteisiin peli ratkesi. Meiltä oli se eka 30 minuuttia pelillisesti tosi hyvää ja peli ilme oli hyvä, hallittiin peliä. Vastustaja kun laittaa kolmesta ensimmäisestä erikoistilanteestaan pallon maaliin, niin vaikeaa siitä on lähteä rakentamaan omaa suunnitelmaa. Meidän maalivahdilla ensimmäinen torjunta taisi olla toisen puoliajan alussa. Hyvällä prosentilla ne pani paikoista sisään. Ei pomppinut meille tänään, harmitteli päävalmentaja Jukka Karjalainen ottelun jälkeen.
 
MYPA:n riveissä nähtiin lauantaina kaksi uutta miestä ja yksi paluun tehnyt MYPA:n konkari. HIFK:n lainamiehet Tino Palmasto ja Silver Grauberg sekä paluun tehnyt Heikki Pulkkinen olivat kaikki avauksessa.
 
- Mitä nyt nopeasti tulee mieleen, niin kaikki ovat meille vahvistuksia. Hessusta näkee vielä, että on pelannut viimeksi viime vuoden lokakuussa. Pelaamattomuus näkyy, mutta ei ole enää treenipelejä ja pakko saada minuutteja. Hän on selkeä vahvistus, myös henkisesti. HIFK:n miehet ovat myös selkeitä vahvistuksia. MuSan hyökkäyspelaaminen ei ollut niin vaarallista, että olisivat joutuneet hirveään puntariin, mutta olen tyytyväinen heidän esityksiin, Karjalainen totesi.