VEETI TUOMALALLE, TONI LEHTOSELLE JA MIRO PAAJASELLE SOPIMUS

VEETI TUOMALALLE, TONI LEHTOSELLE JA MIRO PAAJASELLE SOPIMUS

Kauden 2016 päätteeksi MYPA:n vuoden junioripelaajaksi valittu Veeti Tuomala on yksi uusista edustusjoukkueen sopimuspelaajista. Kehityksessä suuria harppauksia jo viime kaudella ottanut puolustaja on yksi potentiaalisimmista nimistä, josta toivottavasti kuullaan tulevaisuudessa vielä suuremmillakin pelikentillä.

- Veeti valittiin oikeutetusti viime kauden päätteeksi vuoden junioriksi MYPAssa. Viime kauden B-juniori pelasi jo viime kaudella Kolmosessa ja uskon hänen ottavan tänä vuonna jo isompaa roolia. Hän on fyysinen ja taitava pelaaja, joka pystyy pelaamaan mitä tahansa puolustavaa roolia.

Toni Lehtonen vahvistaa MYPA:n toppariosastoa. Vahvaa peruspeliä viime kaudella esittäneen Lehtosen nopea kehitys yllätti positiivisesti päävalmentaja Karjalaisenkin.

- Tonin piti olla ensimmäisellä A-juniori kaudellaan lähinnä oppijan roolissa, mutta hän otti paikkansa ennakkoluulottamasti pelaavassa kokoonpanossa. Toni on isokokoinen, fyysinen ja peloite erikoistilanteissa. Hän on mennyt isoja askeleita eteenpäin viime kauden aikana, enkä näe syytä miksi kehitys loppuisi tulevalla kaudella.

Vahvasti Purhan miehenä tunnettu Miro Paajanen vaihtaa pelipaidan värin punavalkoiseen. Paajasesta MYPA saa joukkueeseensa vahvan ja johtavan pelaajan, jolla hyviä ominaisuuksia riittää.

- Miro on joukkueelle tärkeä pelaaja kentällä ja sen ulkopuolella. Hän on kentällä aina satalasissa oli kyse harjoituksista tai pelistä. Fyysinen, taitava ja periksiantamaton. Vaikka Miro on useimmiten puolustavassa roolissa, niin hän taitaa myös maalinteon.