VOITTO TAKAA PAIKAN KARSINNOISSA

VOITTO TAKAA PAIKAN KARSINNOISSA

Kakkosen A-lohkon viimeinen ottelu pelataan kotoisella Kymenlaakson Sähkö Stadionilla lauantaina 29.9. Vastustajaksi saapuu Pallokerho Keski-Uusimaa ja ottelu aloitetaan klo 15.00.

MYPAlla panoksena on ei enempää eikä vähempää kuin paikka Ykkösen karsinnoissa. Ilman eri skenaarioiden läpikäyntiä, voitolla paikka kaksiosaisessa karsinnassa irtoaa varmasti. Eroa sarjakakkosena olevan PEPO:n kanssa on vain yksi piste. Erinomaiset lähtöasetelmat pedattiin viime lauantaina, kun MYPA taisteli elintärkeän pisteen MP:n vieraana. Samuel Lindemanin kauden avausmaali ei olisi parempaan paikkaan voinut enää osua ja lisäksi maalivahti Tomas Turunen oli erinomaisessa vireessä.

Puolustuspeli on tiivistynyt kolmeen viimeiseen otteluun otolliseen aikaan. Omiin on mennyt ainoastaan kaksi osumaa ja niistä toinen on ollut Gnistanin erikoistilanne maali rangaistuspotkusta. Hyökkäyspäässä on yhtä monessa ottelussa onnistuttu viisi kertaa. Jussi-Pekka Rämä on osunut kahdesti ja Tomi Räikkönen, Heikki Pulkkinen sekä juuri viime ottelussa onnistunut Lindeman ovat osuneet kerran. Kokonaisvaltaisesti joukkueen vire ratkaisevan ottelun alla näyttää erittäin hyvältä.

Edellinen kohtaaminen PKKU:n kanssa on varmasti hyvin muistissa. MYPA joutui Keravalla tyytymään tasapeliin kun kotijoukkue teki viimeisestä mahdollisesta tilanteestaan maalin ja ottelu päättyi lukemiin 3-3. MYPAsta osuivat Pulkkinen, Rämä sekä Kaarel Usta. PKKU:n maaleista vastasivat Hedi Khayat, Robbie Azodo ja Joonas Puljujärvi.

PKKU:lla panoksena on enää ainoastaan kiusantekijän rooli, sillä sen putoaminen Kolmoseen on jo varmistunut. Juuri se voi kuitenkin tehdä vierailijasta vaikean vastustajan, kun Rami Hakanpään valmentama miehistö pääsee paineettomasti haastamaan sarjajohtajan. 11 maalia tällä kaudella viimeistellyt Khayat muistetaan vaarallisuudestaan jo ensimmäisestä kohtaamisesta kuten myös Azodo.

Pelistä ei siis MYPAn osalta panosta puutu ja se toivottavasti tulee näkymään myös Kymenlaakson Sähkö Stadionin lehtereillä. Kotiyleisön tuki on ollut läpi kauden todella mahtavaa ja sitä tukea upean kauden pelannut joukkue tarvitsee vielä.