Jyrki Saarelan menestyksellinen projekti MyPassa päättyy - Uusi valmentaja kaudelle 2024

Jyrki Saarelan menestyksellinen projekti MyPassa päättyy - Uusi valmentaja kaudelle 2024

Valokuva: Kristian Nikula
 
Jyrki Saarela on päättänyt olla jatkamatta valmentajana MyPassa ensi kaudella 2024. Saarela aloitti MyPan päävalmentajana kaudella 2022 ja hänen projektina oli nostaa MyPa takaisin kakkosdivisioonaan. Nyt kun projekti on saatu päätökseen on aika uusille kuvioille.
 
Puheenjohtaja Risto Oksanen totesi, "Saarela teki loistavaa työtä MyPan valmentajana ja nosti joukkueen uudelle tasolle. Etenkin ensimmäisen kauden vaikeissa olosuhteissa Saarela pystyi kokoamaan pienen pelaajaringin tiiviisti yhteen. Noususta taisteltiin jo Saarelan ensimmäisellä kaudella. Tällä kaudella MyPa on dominoinut sarjaa ja pystyi varmistamaan nousunsa jo viisi kierrosta ennen sarjan päättymistä. Saarela on kirjoittanut nimensä isoilla kirjaimilla MyPan historiaan. Olemme erittäin kiitollisia ja toivotamme hänelle kaikkea hyvää tulevaisuudessa."
 
Saarela kommentoi aikaansa MyPassa seuraavasti: “Aika paljon olen nähnyt ja kokenut futis hommissa, mutta aikani MyPassa nousee kyllä kärkipäähän. Olosuhteet MyPassa ovat todella hyvät. Minulla oli rauha toimia ja valmennettavana nälkäinen joukkue. Seura asetti tavoitteeksi tehdä toimintaan pienen muutoksen ja nousta takaisin kakkosdivisioonaan. Joukkue vastasi haasteisiin erittäin hyvin. Meillä oli vaikeita ja hyviä hetkiä. Kiitos pelaajille, teitte ison työn! Muistakaa nöyrästi muttei nöyristellen eteenpäin kohti uusia haasteita. Kiitos Timppa, Ville, Antti, Jussi, Kata ja Jamppa, parempaa staffia ei voi olla. Kiitos apuvalmentaja velho Juse, jonka apu ja ajatukset ovat olleet korvaamattomia. Kiitos korvaamattomille faneille jotka näimme joka pelissä, hengitätte MyPa henkeä, sydänkin taitaa teillä olla MyPan logon muotoinen. Kiitos koko yhteisö, ilman teitä ei ole mitään. Kiitos seuran hallitukselle luottamuksesta. Saavutimme tavoitteemme, joten aika hyvin joukkue homman hoiti ja projekti saatiin maaliin. MyPa on ja pysyy mun sydämmessä, toivottavasti hymyillään kun tavataan!"
 
Päätös jo tässä vaiheessa antaa aikaa sekä Saarelalle, että MyPalle uuteen kauteen valmistautumiseen. MyPa aloittaa nyt uuden valmentajan etsinnän varmistaakseen joukkueen menestyksen jatkuvuuden.
 
Lisätietoja:
 
Myllykosken Pallo
Yhteyshenkilö: Risto Oksanen, Puheenjohtaja
Puhelin: 0400-656482
Sähköposti: risto.oksanen@mypa.fi
Verkkosivusto: www.mypa.fi
 
Jyrki Saarela
044-9531555