Kausi huipentuu sunnuntaina Valkeakoskella

Kausi huipentuu sunnuntaina Valkeakoskella

MYPA:n kausi 2019 huipentuu sunnuntaina Valkeakoskella, kun vastaan asettuu sarjanousun jo varmistanut FC Haka.
 
Valkeakoskella organisoidaan parhaillaan päätösottelun yhteyteen nousujuhlaa ja Tehtaan kentälle odotetaan valtavasti väkeä. MYPA pääsee osallistumaan kansanjuhlaan ja voi samalla juhlistella omaa sarjapaikkaa, joka varmistui edelliskierroksella.
 
- Viime viikonloppu pidettiin vapaana ja sitten palattiin treeneihin. Tuntuu olevan hyvä mieliala joukkueessa. Voisiko tässä vaiheessa kautta olla parempi mieliala, sarjapaikka varmistettu ja upeaa päästä pelaamaan Valkeakoskelle, missä tulee olemaan paljon yleisöä ja aikamoiset juhlat, MYPA:n päävalmentaja Jukka Karjalainen toteaa.
 
MYPA:lla on kova voitonnälkä ja aikomus sotkea vähän Hakan nousujuhlia nappaamalla sunnuntaina voitto.
 
- Totta kai halutaan. Aina kun on sarjajohtaja vastassa ja tässä tapauksessa, kun se on jo nousun varmistanut, niin jokainen joukkue haluaa sen voittaa. Panoksia ei ole, mutta nämä meidän jätkät on sen verran voitontahtoisia, että kun kentälle mennään, niin aina tahdotaan voittaa. 
 
Niinhän se sanonta kuuluu, että on keskimäärin mukavampi voittaa kuin hävitä otteluita.
 
- Kyllä, se on paljon mukavampaa voittaa, Karjalainen naurahtaa.
 
MYPA pääsee kauden päätösotteluun melko mukavista asetelmista. Sairastuvalla ei ole ruuhkaa ja pelikieltojakaan ei ole sunnuntaina voimassa.
 
- Muutama poissaolo. Pitkäaikaispotilaiden lisäksi Jari Hassel ei pysty pelaamaan. Räikkösen Tomi ei pysty pelaamaan. Rico Finnäs on kysymysmerkki, hän on ollut kipeänä. Katsotaan mikä hänen tilanteensa on sunnuntaina. Muut taitaa olla aikalailla kunnossa. Saadaan Rony Huhtalakin takaisin pelikiellosta. 
 
Sunnuntaisella ottelulla ei ole sarjasijoitusten suhteen merkitystä. Tämä mahdollistaa sen, että mahdollisesti vähemmälle peliajalle jääneet nuoret miehet saavat tärkeitä minuutteja.
 
- Pelin virtauksen mukaan mennään ja sen mukaan päätetään, millaisia vaihtoja tehdään. Ajatuksissa on jo ensi kausi ja laittaa rahaa pankkiin antamalla tietyille pelaajille kokemusta. Parhaalla kokoonpanolla kuitenkin aloitetaan ja lähdetään peliä voittamaan, Karjalainen painottaa.
 
FC Haka – MYPA sunnuntaina 20.10. klo 14.00 Tehtaan kentällä. Ottelun näkyy suorana lähetyksen Elisa Viihteeltä