Kotkalaisia vastaan maalin iskenyt Kytilä - ”Lisää on tulossa”

Kotkalaisia vastaan maalin iskenyt Kytilä - ”Lisää on tulossa”

MYPA järjesti runsaalle kotiyleisölle kunnon jalkapallojuhlan keskiviikkona. Paikkoja oli useampiinkin osumiin, mutta lopulta 1-1-tulos KTP:ta vastaan oli hieno tulos.

MYPA pelasi erinomainen ensimmäisen puoliajan, muttei saanut sitä näkymään tulostaululle. Toisella jaksolla maalitykki Kalle Multanen vei vieraat johtoon ja näytti jo, että pisteet matkaavat Kotkaan. Toppari Johannes Kytilä laukoi kuitenkin tasoitusosuman tuomarin antamalla lisäajalla.

 

- Mitäköhän siinä tapahtui?! Taisi tulla pitkä pallo ja Jussi-Pekka Rämä taisteli sen jotenkin. Minä pääsin vetämään vasurilla ja se otti ehkä vielä pienen kimmokkeen veskarin yli, iloinen Kytilä kertasi heti taiston päätyttyä.

 

MYPA lähti otteluun allaan kauden ensimmäinen voitto, kun MuSa oli kaatunut Porissa 2-1. Tuota ennen tilillä oli neljä tappiota maalierolla 3-13.

 

- Meidän tehtävä oli pitää puolustus tiiviinä, että KTP ei pääse etenemään avoimista ovista. Sen me hoidimme. Tämä oli ehdottomasti kauden paras pelimme ja lisää on tulossa. Fanien huuto auttoi myös paljon. 

 

- Matsi oli tasainen ja tulos mielestäni oikeutettu. Me pelasimme hyvin, KTP ei sinänsä yllättänyt. He pitävät hyvin palloa ja ovat sen kanssa kärsivällisiä. Vähän jouduimme juoksemaan välillä perässä, mutta puolustimme hyvin. Olemme saaneet nyt parista pelistä pisteitä ja lisää lähdetään metsästämään.

 

MYPA ottaa viikonloppuna suunnan kohti pohjoista ja kohtaa sunnuntaina klo 18.30 AC Oulun. Ottelu näkyy suorana Elisa Viihteeltä.