MYPA harrastejoukkue

MYPA harrastejoukkue

 

Tervetuloa mukaan MYPA:n harrastejoukkueeseen!

Alkaako pleikkarin kanssa istuminen tai Mylsän ostarilla notkuminen jo puuduttaa, ja välillä tekisi mieli kikkailla ja juosta pallon perässä hyvällä fiiliksellä?

MYPA:n harrastejoukkue aloittaa toimintansa lokakuussa kahdella avoimella harjoituksella Saviniemen stadionilla torstaina 17.10 ja 31.10 klo 18-19. Lokakuussa järjestettäviin harjoituksiin ei tarvitse erikseen ilmoittautua, ja mukaan ovat tervetulleita kaikki vuosina 2004 - 2006 syntyneet nuoret. Harrastejoukkueen toiminta jatkuu mukaan sitoutuvien nuorten kanssa marraskuusta eteenpäin kerran viikossa Myllykosken hallissa järjestettävillä harjoituksilla, joiden ajankohta tarkentuu myöhemmin hallivuorojen varmistuttua tulevalle talvelle.

Harrastetoimintaan osallistuminen ei edellytä aiempaa pelaajataustaa jalkapallon parista, joukkue ei osallistu sarjapeleihin, joten ei muuta kuin rohkeasti mukaan palloilemaan Saviniemen stadionin iltavalojen loisteeseen. Nähdään treeneissä!

Terveisin
Harrastejoukkueen koutsi, Hessu Pulkkinen

Jos olet kiinnostunut harrastetoiminnasta, mutta et pääse mukaan lokakuun treeneihin, niin oletko yhteydessä heikki.pulkkinen1982@gmail.com. Samasta osoitteesta voit myös kysellä lisätietoja harrastejoukkueen toiminnasta.