MyPa-kortilla pääset myös Suomen Cupin otteluihin

MyPa-kortilla pääset myös Suomen Cupin otteluihin

Oletko jo ostanut oman MyPa-korttisi? 75 euron hintaisella MyPa-kortilla pääset sisään kaikkiin MyPan kauden 2023 kotiotteluihin eli sarjapelien lisäksi myös mm. Suomen Cupin otteluihin, joista ensimmäinen on jo ensi sunnuntaina 12.3 klo 13 poikkeuksellisesti Kotkassa Arto Tolsa Areenalla. Kannattaa siis toimia nopeasti!

MyPa-kortilla saat myös mm. Unska-ravintolan listalla olevat ruoat alennuksella.

MyPa-kortin voit ostaa täältä.

Hankkimalla MyPa-kortin pääset myös MyPan jäseneksi eli saat osallistumisoikeuden jäsentilaisuuksiin ja äänioikeuden kokouksiin, joissa päätetään seuran asioista. Kun olet ostanut MyPa-kortin, voit täyttää jäsenlomakkeen päästäksesi jäseneksi. Jäseneksi liittyminen on täysin vapaaehtoista.

Tavallisen lipun MyPan kotiotteluihin voit ostaa etukäteen osoitteesta lippu.fi tai käymällä ST1:llä. Sunnuntaina 12.3 pelattavan MyPa-HaPK -ottelun lipun hinta on 8€.

Jalkapallo on parasta paikanpäällä, mutta jos et pääse sunnuntain cup-otteluun, voit katsoa sen livestreamin kautta. Lataa Play Kaupasta / App Storesta Veo Live -sovellus. Rekisteröidy palveluun ja etsi MyPa. Ottelu löytyy livestream-listalta.