Onnistuneen harjoitusviikon päätteeksi kohti JJK-ottelua

Onnistuneen harjoitusviikon päätteeksi kohti JJK-ottelua

MYPAn harjoitusottelut jatkuvat lauantaina 14.3., kun punapaitojen vieraaksi Kouvolaan matkustaa JJK Jyväskylästä. Ottelu potkaistaan käyntiin Lehtomäen tekonurmella klo 17.00.

Sarjakauden avaukseen valmistavan harjoitusotteluiden putken MYPA aloitti viime viikolla, kun se voitti PeKan kotonaan lukemin 3-1. Ottelussa MYPA kierrätti kokoonpanoaan harjoitusotteluille tyypilliseen tapaan, ja Lehtomäen kevätauringossa päävalmentaja Ilkka Mäkelän suojatit onnistuivat alkuvaikeuksien jälkeen luomaan runsaasti maalipaikkoja viimeistellyiden kolmen osuman lisäksi.

MYPAn luottopelaajiin useiden vuosien ajan kuulunut keskikenttäpelaaja Samuel Lindeman kuvailee joukkeen kuluneen harjoitusviikon olleen onnistunut.

- Harjoitusviikko on mennyt hyvin ja treenit ovat olleet kovia. Lauantain vastustajaa JJK:ta emme ole kummemmin miettineet, vaan keskitymme parantamaan omaa peliämme. Yleisesti ottaen joukkueen sisäinen tunnelma on hyvä, ja jokainen haluaa selkeästi kehittyä entisestään. Olemme yhä paremmin oppineet tuntemaan toisemme ja tiedämme, mitä haluamme kentällä tehdä, Lindeman summaa.  

 

Harjoitusottelu MYPA-JJK 14.3.2020 klo 17.00, Lehtomäen tekonurmi.