Kauden aloituksessa NJS:n kimppuun

Kauden aloituksessa NJS:n kimppuun

Kuva: MYPA / Jaakko Haapala
 

Menossa mukana Mainostoimisto Creature AD

MYPA aloittaa Miesten Kakkosen pelit kotistadionilla lauantaina 29.5. kello 17:00 Nurmijärven Jalkapalloseuraa vastaan. MYPA lähtee kauteen voitettuaan kaksi viimeistä harjoitusotteluaan. Kaikkiaan kymmenessä kauteen valmistavassa harjoitusottelussa MYPA voitti neljä ja pelasi yhden tasapelin. 
Päävalmentaja Mano Honkasen kuvailee joukkueen fiiliksiä kauden aloitukseen:
 
''Pelaajat odottavat kauden aloitusta innolla ja meininki treeneissä on ollut hyvä. Pelaajien sotilaspalvelus sotkee vielä hetken kokoonpanoa ja myös Lindberg sekä Martikainen ovat avausottelun sivussa.''
 
''Viimeinen harjoitusmatsi oli ihan hyvää hyökkäyspeliä, mutta vastahyökkäyksiä etenkin NJS:n kaltaisen vaarallisen joukkueen kohdalla pitää pystyä puolustamaan ehjällä puolustuslinjalla.''
 
''Maalipaikat pitää saada hyödynnettyä paremmin kuin harjoitusmatseissa.''
 
Joukkue on valmis kauteen, toteaa Honkanen varmalla äänensävyllä.
 
 
Yleisöä on rajattu määrä kauden avauksessa, mutta MYPA - NJS striimataan livenä Same-eYesin toteuttamana monikameratuotantona sekä selostuksella. 
 
Liput myynnissä Digilippu palvelussa https://digilippu.fi/event/986 hintaan 9€. Ottelu on nähtävissä kirjautuneille ja lipun ostaneille käyttäjille Digilippu palvelun LIPPUSI osiossa https://digilippu.fi/tickets
 
Mypa-pubi on auki lauantaina klo 16.00 eteenpäin ja ottelua pääset seuraamaan myös pubissa. Eli tervetuloa myös paikan päälle kannatusjoukkoihin!
 

 

 

ERITYISTÄ HUOMIOITAVAA MYPA-PUBIIN OTTELUA SEURAAMAAN TULEVILLE:

 

Tule paikalle vain oireettomana. Mikäli olet altistunut koronavirukselle ja/tai sinulla on oireita (kuume, yskä, hengenahdistus, lihaskivut,väsymys, nuha, pahoinvointi, ripuli) paikalle tulo on EHDOTTOMASTI KIELLETTY.

 

Creature AD

Mainostoimisto Creature AD. on luova ja joustava mainostoimisto. Projektimme toteutamme aina yhteistyössä asiakkaan kanssa ja pidämme asiakkaan ajan tasalla. Haluamme tarjota asiakkaillemme luotettavan, helppokäyttöisen ja ennen kaikkea laadukkaan yhteistyön. Jos sinulla on tarve uudistaa kotisivut, verkkokauppa tai haluat kasvattaa digimarkkinoinnilla yrityksesi liikevaihtoa?

Ota rohkeasti yhteyttä!

Lisätietoja: creaturead.fi